UPS on line ...


  

UPS CERTIFICATE COURSES
Več/ read more...

SODELOVANJE S TINO MAZE
Več/ read more...

iOS and Android APPLICATIONS
Več/ read more...
 

  

 

 

 

 

 

 

 


 

05/03/22....Seminar za pridobitev CERTIFIKATA UPS - 11. marec, 2022

 
Vse, ki vas tudi v sezoni 2022 zanima pridobitev Certifikata UPS za vodenje programov po sistemu UPS obveščamo, da Seminarji  v Sloveniji potekajo na KRVAVCU preko cele sezone.

Seminar je enodneven, obsega 5 ur dela na snegu in 2 uri teoretičnega predavanja. Več o postopku si lahko preberete v modulu CERTIFIKATI. Naslednji SEMINAR bo potekal dne 11.3.2022.
V primeru, da ste interesenti nas pokličite vsaj 3 dni pred razpisanim datumom, ko bi želeli opravljati seminar oz. pridobiti Certifikat UPS/ gsm: 041 535 777
ENG
If you are interested in obtaining UPS Certificate to run programs under the UPS Concept - we announce that Certificate course will be organized on KRVAVEC Ski resort through the whole winter 2022. Follow the dates!

 

 


 

23/10/19....UPS CERTIFICATE COURSE/ MOSCOW, Snej.com


We have finished another UPS Certificate course in MOSCOW. Therefore we've got 4 new UPS Instructors who trained under the supervision of UPS Master Instructor, Anna Zimina.

Course was hosted by Moscow Ski hall SNEJ.COM and organized by NRLI (National Russian League of Instructors).

New UPS Instructors:

1. ILIA BEREKO

2. MIKHAIL SHAPIRO

3. IURII GORELOV

4.GRIGORY KOZLOV

 


 

23/05/15....UPS RACE CAMP/ MOSCOW


We have just finished the first UPS RACE CAMP in MOSCOW. There was 25 participants (trainers, club coaches, ski school directors, ski professionals) and it was a GREAT Event!

Race Camp was hosted by Moscow Ski hall SNEJ.COM and organized by NRLI (National Russian League of Instructors). Guest and head coaches were SANDI MUROVEC and PAVEL GRAŠIČ.

 

 


 

19/05/15.... MOSCOW 2015   


UPS Concept is one of the official PROGRAMMS in SNEJ.COM, representing future skiing in RUSSIA. It is nice to be respected in such a big country!

 

 


 

12/04/15....UPS RACE CAMP/ Greece 2015 

 

We have just finished the first UPS RACE CAMP in GREECE/ Parnassos. It was a GREAT Event!

Race Camp was hosted by PARNASSOS Ski Resort and organized by Ski School SNOWPORT. Amazing!

 


 

16/03/15....Seminar za pridobitev CERTIFIKATA UPS   


Vse, ki vas zanima pridobitev Certifikata UPS za vodenje programov po sistemu UPS obveščamo, da bo Seminar (tokrat organiziran v Sloveniji) potekal dne: PETEK, 20.03.2015 na KRVAVCU!
Seminar je enodneven, obsega 6 ur dela na snegu in 2 uri teoretičnega predavanja. Več o postopku si lahko preberete v modulu CERTIFIKATI.
V primeru, da ste interesenti nas pokličite vsaj 3 dni pred datumom, ko bi želeli opravljati seminar oz. pridobiti Certifikat UPS/ gsm: 041 535 777
ENG
If you are interested in obtaining UPS Certificate to run programs under the UPS Concept - we announce that Certificate course will be organized within a next few days: Friday, 20/03/2015 at KRVAVEC Ski resort. Call us!

 


 

21/11/19....UPS CERTIFICATE COURSES

 

Vse, ki vas tudi v sezoni 2020 zanima pridobitev Certifikata UPS za vodenje programov po sistemu UPS obveščamo, da bodo Seminarji  v Sloveniji potekali na KRVAVCU preko cele sezone.

Seminar je enodneven, obsega 5 ur dela na snegu in 2 uri teoretičnega predavanja. Več o postopku si lahko preberete v modulu CERTIFIKATI.
V primeru, da ste interesenti nas pokličite vsaj 5 dni pred razpisanim datumom, ko bi želeli opravljati seminar oz. pridobiti Certifikat UPS/ gsm: 041 535 777
ENG
If you are interested in obtaining UPS Certificate to run programs under the UPS Concept - we announce that Certificate course will be organized on KRVAVEC Ski resort through the whole winter 2020. Follow the dates!

 

 


 

 24/11/14....NEW iOS APP - THE EDGE! 

 

Spostovani, Z VESELJEM IN ZELO PONOSNI predstavljamo novo iOS Aplikacijo in uradni napovednik! Zdej pa uzivajte, nalozite na svoje telefone, veselite se z nami in delite z ostalimi... Rock n roll is back to town! http://youtu.be/E3IvNtj75dE

ENG
We are proudly presenting NEW iOS Application! Watch it, share it, download it!

 

 


 

17/11/14....OFFICIAL UPS LICENSE FOR SNEJ.COM Moscow

 

Danes je bila lastnikom smucarske dvorane SNEJ.COM v Moskvi tudi uradno predana Licenca UPS. V nasem imenu jo je predala predsednica ruske zveze NRLI (NATIONAL RUSSIAN LEAGUE OF INSTRUCTORS), Olga Darguzhas.

 


  

 

10/11/14....GREECE- FIRST UPS INSTRUCTORS!!!

 

V Kaprunu je potekal 4. Mednarodni seminar za pridobitev Certifikatov UPS 2015. Tokrat so sodelovali grški instruktorji. V sezoni 2015 odpiramo nov UPS vadbeni center v GRČIJI! ČESTITAMO vsem novim imetnikom Certifikatov UPS: 

 

1. Alexandros Papaioannou

2. Sofia Kampou
3. Natalia Papaioannou

4. Karamanidis Chrysostomos

 


 

3/11/14....SRBIJA - PRVI UPS INSTRUKTORJI!

 

V Kaprunu je potekal 3. Mednarodni seminar za pridobitev Certifikatov UPS 2015. Tokrat so sodelovali srbski  instruktorji. V sezoni 2015 odpiramo nov UPS vadbeni center na Kopaoniku! ČESTITAMO vsem novim imetnikom Certifikatov UPS:

 

1. Dejan Lemić
2. Predrag Lukač
3. Nenad Knežević

 


 

18/10/14....RUSIJA  - ŠOLANJE PRVIH UPS INSTRUKTORJEV!

 

V moskovski dvorani SNEZ.COM sta potekala UPS Technical Camp in istočasno še 2. Seminar za pridobitev Certifikatov UPS 2015. Tokrat so seminar prvič vodili ruski UPS Master instruktorji pod vodstvom nacionalne zveze NRLI (National Russian League of Instructors) in budnim očesom Sandija Murovca. ČESTITAMO novim imetnikom Certifikatov UPS: 

 

1. Andrey Kutyrev
2. Maxim Petrov
3. Mariia Filippova
4. Yaroslav Vukolov
5. Yuriy Efimov

 


 

20/09/14....UPS SKI CAMP/ MOSCOW 2014

 

Sezono 2015 smo priceli kar v MOSKVI! 

V sodelovanju z rusko zvezo NRLI (NATIONAL RUSSIAN LEAGUE OF INSTRUCTORS) smo organizirali UPS Camp, ki je smucarje gostil od 12.-17.10. 2014 - Snežena dvorana SNEJ.COM
Добро пожаловать!

 

Več o tem: http://www.isiarussia.ru/news2014/index.html

ENG/ 
This time we start the season in MOSCOW!!!! With our partners (NATIONAL RUSSIAN LEAGUE OF INSTRUCTORS) we organize UPS SKI CAMP from October 13th -17th, Moscow ski dome SNEJ.COM

 

 


 

15/09/14....PODPIS POGODBE S SKI TEAM OLIMPIK (BIH)


Tokrat smo podpisali pogodbo s Smučarsko šolo SKI TEAM OLIMPIK (BIH). Tako se UPS tudi uradno seli v Bosno in Hercegovino, novembra pa pripravljamo še predstavitev filma THE EDGE! za to področje.

ENG/ 
We've just signed another Contract - this time with SKI TEAM OLIMPIK (BIH).

 


 

20/08/14....PODPIS NOVIH MEDNARODNIH POGODB


Potem, ko smo podpisali pogodbo z rusko zvezo National Russian League of Instructors (NRLI) o implementaciji sistema UPS v njihove programe učenja in izobraževanja, smo tokrat podpisali še pogodbo z eno največjih in najpomembnejših smučarskih šol na KOPAONIKU - Scuola di Sci, tik pred podpisom pa so v tem trenutku še vsaj 3; MM Sport (SRB), SKI TEAM OLIMPIK (BIH), SNOWPORT (GR).

ENG/
After we've signed the Contract with the National Russian League of Instructors (NRLI) to officialy implement UPS System into their teaching/ educational programs, we signed another; one of the biggest and most professional Ski schools at KOPAONIK - Scuola di Sci. There is at least another 3 waiting for the Contract at the moment: MM Sport (SRB), SKI TEAM OLIMPIK (BIH), SNOWPORT (GR).

 


 

27/06/14....RUSIJA  - ŠOLANJE PRVIH UPS MASTER INSTRUKTORJEV!

 

V moskovski dvorani SNEZ.COM je potekal 1. mednarodni seminar 2015 za pridobitev Certifikatov za t.i. UPS MASTER INSTRUKTORJE, ki bodo v prihodnje vodili izobrazevanja in tečaje za pridobitev UPS Certifikatov.

Pod vodstvom Sandija Murovca in v sodelovanju z NRLI (National Russian League of Instructors) se je izobrazilo prvih 5 Instruktorjev. CESTITAMO!!!!!

 

1. Татьяна Дунаева / Tatiana Dunaeva
2. Эдуард Бугаев / Eduard Bugaev
3. Алексей Костин / Aleksey Kostin
4. Станислав Ураков / Stanislav Urakov
5. Ольга Даргужас / Olga Darguzhas 

 


 

11/6/14....PODPIS POGODBE Z RUSIJO


Potem, ko je leta 2010 na ruskem trziscu ze izsla knjiga NA KANTO! smo tokrat podpisali še pogodbo z rusko zvezo National Russian League of Instructors (NRLI) o implementaciji sistema UPS v njihove programe učenja in izobraževanja. Predstavitev programa in seminar za pridobitev prvih UPS Licenc bo od 24. do 27.6. v Moskvi (snežena dvorana SNEZ.COM).

ENG/
We've just signed the Contract with the National Russian League of Instructors (NRLI) to officialy implement UPS System into their teaching/ educational programs. 

 

   


 

26/4/14....THE EDGE! PREDSTAVLJEN NA NORVEŠKEM


Norveški smučarski center MYRKDALEN je gostil finale sezone, mednarodni TEST ISIA in državno prvenstvo NORVEŠKE v veleslalomu za profesionalne šole smučanja. V okviru sodelovanja organizacije ISIA in Norveške zveze profesionalnih učiteljev smučanja je bil premierno prikazan tudi film THE EDGE!. Kot gosta sta se ga udeležila predstavnika KURDIN MALAER (SUI) in SANDI MUROVEC (SLO).

 

Norway National Championships 2014 MEN (Professional Ski Instructors)
1.place CURDIN MALAER (SUI)
2.place SANDI MUROVEC (SLO)
3.place MARTIN CHRISTIANSEN (NOR)
 

picture 1/ with Secretary General of Norway Association, picture 2/ podium GS

 

 


 

29/3/14....SODELOVANJE S SRBIJO

 

Tradicionalno sodelovanje s Smučarsko zvezo Srbije je (že 4 leto zapored) tudi tokrat potekalo na Kopaoniku, kjer je bil organiziran Posezonski seminar za učitelje smučanja in tečaj za Učitelje 3. stopnje. 

 

 


 

17/12/13....NOVE PREDSTAVITEV FILMA "THE EDGE!" V ŠVICARSKEM ST. MORITZU

  

Film "THE EDGE!" je bil prikazan v švicarskem mondenem smučarskem centru St. Moritz. Tokrat je predstavitev potekala v organizaciji in pod pokroviteljstvom šole smučanja SKI COOL.

 

 


  

24/11/13....URADNA PREMIERA FILMA  "THE EDGE!"  

 

V petek 22.11. je bil premierno predstavljen težko pričakovani film "NA KANTO!", ki je sicer posnet po istoimenski knjižni uspešnici "NA KANTO!" (Sandi Murovec). Razkriva skrivnosti sodobne tehnike alpskega smučanja in predstavlja nov način učenja, ki je v celoti osnovan na izkoriščanju prednosti novodobnih smuči. Na premieri, ki jo je gostil kranjski PLANET TUŠ skupaj z avstrijskim kino podjetjem CINEPLEXX smo tako lahko srečali številne znane obraze slovenskega smučanja, med drugim tudi legendo Bojana KRIŽAJA in dolgoletnega trenerja Janeza ŠMITKA, ki je samo za medije podal naslednjo izjavo: 

"Užival sem. To je velik prispevek k smučanju. Če se spustiš v detajle, je kakšna stvar morda tudi sporna, ampak to je nepomembno. Tako dobrega filma o smučanju ni pri nas naredil še nihče. Krasen večer."

 

 


 

03/06/13....TINA in MURI PILITA TEHNIKO

 

Ekipa "Team to amaze" je tudi pred olimpijsko sezono k sodelovanju povabila Murija. Tokrat s Tino iščeta rezerve v njenem slalomskem smučanju in nekaterih detajlih, ki zaenkrat ostajajo skrivnost.

Andrea Massi, šef ekipe, je s sodelovanjem, ki traja že od samega začetka Tinine samostojne poti, očitno zelo zadovoljen. V teh dneh na ledeniku Stelvio vlada čudovito vzdušje in odlični pogoji za delo. Tina si torej obeta ponoven skok na vrh!!!! 

 

  


   

01/04/13....KOPAONIK (SRB)

 

Tradicionalno sodelovanje s Smučarsko zvezo Srbije je (že 3 leto zapored) tudi tokrat potekalo na Kopaoniku, kjer so bili organizirani izbori za Demonstratorsko vrsto Srbije, Posezonski seminar za učitelje smučanja in tečaj za Učitelje 3. stopnje. 

   


 

23/03/13....SARAJEVO - JAHORINA (BIH)

 

Team UPS je tokrat sodeloval s Smučarsko zvezo BIH v okviru seminarja za učitelje smučanja, ki je bil organiziran na Jahorini. Predstavljen je bil sistem UPS in (v sklopu dela tehnične komisije ISIA) mednarodno svetovanje ter kontrola kriterijev za doseganje minimalnih standardov ISIA.

 

  


 

 26/10/12....ZAČELI SMO S SNEMANJEM FILMA "NA KANTO!"


Te dni smo začeli s snemanjem filma  "NA KANTO!" po istoimenski knjižni izdaji in z delovnim naslovom Smučaj pravilno, smučaj varno!.

Glavni pokrovitelji filma so Zavarovalnica TRIGLAV, trgovska družba dm drogerie markt, Billy boy in Audi. Za film že sedaj vlada veliko zanimanje, saj bo vsekakor nekaj posebnega. Natančnega datuma Premiere vam v tem trenutku še ne moremo najaviti.

Film ni posnet v tipičnem formatu predstavitev Šol smučanja, temveč se loteva natančne analize primerjave tehnik smučanja nekoč in danes, kot osnovnega izhodišča za nastanek SIstema UPS, ki je z doslednim izkoriščanjem geometrije metuljastih smuči, postavil nove temelje sodobnega učenja smučanja - od začetnikov do tekmovalcev Svetovnega pokala.

V filmu bodo spregovorili tudi smučarji, ki so Sistem UPS uporabili v procesu lastne vadbe in jih pozna širša javnost (Tina MAZE, Nika FLEISS, Pavel GRAŠIČ, itd.). Z uporabo posebnih kamer, računalniške grafike, izjemnih posnetkov in tehnologije 3D bo film zanimiv za mnoge smučarske navdušence, ne le pri nas, temveč v svetu nasploh. 

 

 

na vrh ^


 

28/09/12....UPS RACING CAMP 2012!

 

 

Kot vsako sezono tudi letos organiziramo UPS Racing camp za vse, ki se ukvarjate s tekmovalnim smučanjem (VSL) na rekreativnem ali Masters nivoju. Camp je internacionalni (SLO, ITA, SUI), potekal bo od 2.11. do 6.11.2012 - pod vodstvom Sandija Murovca Murija in ob sodelovanju legendarnega slovenskega trenerja Pavla Grašiča. Vabljeni, da se nam pridružite!!!

Program individualnih korektur osnov tekmovalne tehnike, ki ga izvajamo, je identičen programu treningov, ki smo jih opravili s Tino MAZE.

 

PROGRAM:

2.11. - individualne korekture osnov tekmovalne tehnike pri smučanju prosto/ uporaba sistema UPS in krajših smuči

3.11. - individualne korekture osnov tekmovalne tehnike pri smučanju v postavitvah s krajšimi količki/ uporaba smuči 125 cm

           in SL

4.11. - individualne korekture osnov tekmovalne tehnike pri smučanju v postavitvah z normalnimi količki/ uporaba smuči SL

           in VSL

5.11. - individualne  korekture osnov tekmovalne tehnike pri smučanju v postavitvah z normalnimi količki/ uporaba smuči VSL

6.11. - individualne korekture osnov tekmovalne tehnike pri smučanju v postavitvah z normalnimi količki/ uporaba smuči VSL


V popoldanskem času vsakodnevno potekajo videoanalize, predstavitve novosti v tehniki, metodah treningov tehnike, kondicijski pripravi in treningu koordinacije.

Cena vadbe na osebo: 45 EUR/ dan v kolikor sodeluje vsaj 10 smučarjev
                                     35 EUR/ dan v kolikor sodeluje vsaj 15 smučarjev

Dodatni stroški: polpenzion (cca. 35 EUR/ dan) + smučarska karta Molltal

 

Prijave sprejemamo do petka 5.10.2012 na email: sandi.murovec@siol.net

 

Ze prijavljeni:

1. Vittorio CAFFI

2. Andrea BOIN

3. Giovanni CAZZAROLLI

4. Sviatoslav RIMDENOK

5. Matjaž GRIL

 

na vrh ^


 

31/05/12....TRENING S TINO JE NEKAJ POSEBNEGA

  

Muri nam je potem, ko se je vrnil s Stelvia zaupal naslednje:

"Ekipa "Team to amaze" me je te dni ponovno poklicala k sodelovanju, če sem bolj natančen, na specialni trening tehnike na italijanski ledenik Stelvio, česar sem se, razumljivo, zelo razveselil. Izjemno namreč cenim Tinino znanje, rezultate in vse kar je naredila za slovensko smučanje. V času, odkar smo zadnjič trenirali skupaj, se je marsikaj spremenilo, predvsem je vznemirljiv podatek, da gre tokrat za trening z drugo smučarko sveta(!!!!), kar ni pred Tino uspelo še nobenemu slovenskemu smučarju.

Seveda sem ponosen na dejstvo, da sem bil zraven tudi ko se je Tina vračala v zmagovalne smučine, a tokrat naloga predstavlja največji možni izziv.

Vedno znova sem navdušen nad njeno zavzetostjo, željo po perfekciji in neverjetno sposobnostjo učenja. Tina je vrhunska smučarka v vsakem smislu te besede, zato je najin trening svojevrstna igra zaupanja in obojestranka smučarska nadgradnja. Najbrž bi marsikdo užival ob spremljanju takšnih treningov, vendar podrobnosti ne bom razkrival. Upam le, da sva rešila nekatere težave v njenem smučanju, ki so ji v preteklosti prevečkrat onemogočale popolnejšo demonstracijo izjemnega znanja in s tem pot na sam vrh!"

 

 

na vrh ^ 


 

20/05/12....TINA MAZE in MURI SPET SODELUJETA

  

Ekipa "Team to amaze" je k sodelovanju ponovno povabila Murija, s katerim so aktivno sodelovali že pred tremi sezonami, ko se je Tina vračala v zmagovalne smučine. Tokratni projekt je usmerjen v iskanje rezerv - predvsem v sami tehniki smučanja z novimi smučmi (nova FIS pravila zahtevajo nove dolžine in geometrijo GS smuči) - ki bi ji morda odprle pot na vrh skupne razvrstitve svetovnega pokala. 

Andrea Massi, ki vodi ekipo, je okoli sebe tokrat zbral same prekaljene mačke - ob italijanu Liviu Magoniu še novega serviserja, nekdanjega serviserja Alberta Tombe in Julie Mancuso.

Tina si torej obeta še eno uspešno sezono!!!!

 

 


 

28/11/11....CERTIFIKAT UPS 2012/ Seminar 2
 

V nedeljo, 27.11.2011 je na avstrijskem ledeniku Molltal potekal 2. seminar (mednarodni) za pridobitev Certifikata UPS. Uspešno so ga opravili:

1. Federico FIAPPO (ITA)

2. Luca TONELLO (ITA)

3. LIVIO DELL'OSBEL (ITA)

   16/11/11....UPS in HERMANN MAIER!!!!!!!
 

Čeprav se sliši neverjetno, vas z veseljem obveščamo, da bo v sezoni 2012 koncept UPS zaživel še v Avstriji. Ob strokovni pomoči Boštjana Cerkovnika, ga bo uradno ponujala in izvajala Šola smučanja HERMANN MAIER iz Flachau-a.

Vsekakor gre za edinstven projekt in še en dokaz, da je slovensko smučanje še vedno cenjeno!   Več o tem v nadaljevanju...

na vrh ^


 

na vrh ^